Våra Resmål

Här finner du alla våra resmål i vår portfölj, klicka in och hitta din favorit eller hör av dig så hittar vi din favorit tillsammans.

Alcaidesa Golf Resort

All inclusive hotellet Aldiana är oerhört prisvärt med tanke på det strandnära läget och banan bjuder på den mest magiska av utsikter över strand och Gibraltarklippan.

Campoamor Golf Resort

En park/skogsbana med breda fairways och stora greener. Hålen är vackert utlagda i det naturliga landskapet där man från vissa hål skymtar Medelhavet och andra hål som gränsar till apelsin- och citronlundar.

El Plantio Golf Resort

Mycket bra läge. Nära till flygplatsen och även in till Alicante stad. Även om boendet är i lägenheter är servicen att jämföra med hotell. Golfbanan ligger med en kort promenads avstånd från lägenheterna.

El rompido golf resort

Spela golf runt marisman på denna rogivande plats. 2 härliga banor, väl tilltagna träningsmöjligheter och välbyggt hotell med allt ni kan tänka er.

Hacienda del alamo Golf Resort

En bana byggd för mästerskap precis utanför det moderna hotellet. En golfakademi i världsklass med ytterligare 6 spelbara hål och grymma träningsmöjligheter

islantilla golf resort

27 utmanande golfhål på sluttningen intill Islantilla stad. Nyrenoverat hotell av Hilton i toppskick!

La cala golf resort

Lyxigt och elegant med 3 spektakulära banor. En oas man gärna stannar på och blir kvar.

la finca resort

5 stjärnor och anläggningen andas klass och kvalité rakt igenom. 6 restauranger, egen bodega, fitnessakademi ute och inne och golf i världsklass.

La manga club

3 golfbanor av yppersta klass och en av Europas största sportanläggningar.
Boende antingen på lyxigt 5 stjärnigt hotell eller i rymliga moderna lägenheter nära till allt.

las colinas G&CC

En bana som verkligen är ett måste för alla golfare. Även fast fokus ligger på banan finns det 3 trevliga restauranger, ett mini mercado och riktigt bra träningsmöjligheter.

La sella golf resort

Precis vid foten av Montgó ligger La Sella, en komplett golfanläggning, 27 hål designade av José-María Olazabal, fina träningsområden i en härlig natur, allt ett stenkast från det femstjärniga hotellet.

La Torre Golf Resort

På La Torre erbjuds spel på inte mindre än 4 olika golfbanor, alla med design av Nicklaus. Boende på 5 stjärniga Hilton precis vid en av banorna.

morgado golf resort

En gömd pärla norr om Portimão med två helt olika banor precis utanför dörren. Mycket avkopplande miljö omringat av berg och kullar. Bra träningsmöjligheter. 

nuevo portil golf resort

Den äkta spanska kusten Costa del la luz. Prisvärt och överraskande. Portil ligger vackert längs havet och utmanar med en spännande bana med stora och eleganta pinjeträd.

penina golf hotel & golf resort

En 5 stjärnig klassiker med stil och elegans. Härlig bakgård mot banan i trädgårdskänsla. 5 restauranger och en av Europas bästa träningsanläggningar!


salgados palm village

Rymligt och lyxigt all inclusive på en anläggning nästan mitt på stranden. Banan bjuder på vatten i mängder och härliga palmridåer. 2 banor till ingår!

valle del este golf resort

Mycket uppskattad och häftig ökengolf! Rödrostig sand och gröna fairways ger otroliga kontraster. En upplevelse utöver det vanliga. Stort hotell med underbar terrass mot banan.

vila sol Golf Pestana

Komplett golfresort med mycket bra boende direkt vid en härligt grönskande 27-hålsbana i lugn och avkopplande miljö.

Kontakta oss om du har några speciella önskemål eller vill ha hjälp att ta fram en resa som passar dig.