La Finca Resort | Alicante | Costa Blanca *****

Resort med lyxigt boende och högklassig mat

La Finca Resort erbjuder ett lyxigt femstjärnigt modernt designhotell med allt ni behöver endast 35 minuter från Alicante flygplats! Flera restauranger, tennis- & padelbanor, utomhuspool och spa med gym är exempel på vad ni hittar på hotellområdet. De 120 moderna rummen är generösa i storlek och kommer alltid med en terrass eller balkong. Vid bokning av La Finca Resort ingår spel på två olika golfbanor där en av dom ligger precis intill hotellet och den andra en kort tur därifrån.

Golf med 36 hål och spektakulärt klubbhus med bodega

La Finca Golf Course kännetecknas av breda och generösa

fairways med spektakulära och unika greener, vilket gör det möjligt för golfaren att använda drivern oavsett handikapp. Banan har en karaktär likt en parkbana med lätta onduleringar vilket gör den enkel att gå. Banan är verkligen en favorit hos många svenskar i området.


Villamartin Golf Course var den första golfbanan i Valencia regionen och med dess vackra utsikter över medelhavet är det en fantastisk bana att spela. Klubbhuset blev nyligen renoverat med en frestande restaurang och en takterrass med fantastisk utsikt av det 18: e hålet. Banan är väldigt populär hos svenskar och har många medlemmar från Sverige.

Galleri