28 AUGUSTI – 1 SEPTEMBER – GOLFWEEKEND

Golfresa – Añoreta Resort

Häng med på denna maxade golfweekend i månadsskiftet augusti/september och njut av sensommaren på Costa del Sol. Endast 20 minuter från Malaga flygplats finner ni Añoreta Resort, ett nybyggt litet boutiquehotell precis intill Añoreta Golf. Vi startar morgonen med att njuta av en riktigt god frukostbuffé för att sedan bara behöva gå några korta steg innan vi är på första tee.

4 – 11 OKTOBER 2024 – Sandra & David

Träningsresa till Oliva Nova Beach

Förläng golfsäsongen i höst på Oliva Nova Beach & Golf Resort tillsammans med tränare Sandra Westerdahl och David Lundeén. Hotellet har ett magiskt läge precis på stranden vilket passar perfekt för en tidig oktoberresa när Spanien brukar visa sig från sin allra bästa sida.

13 – 19 OKTOBER 2023 – GOLFUTMANINGEN 2024

Tävlingsresa till Oliva Nova Beach & Golf

Följ med på en av våra populära tävlingsresor! Denna gång en utmaning på Oliva Nova Beach, placerat mitt på stranden nära vackra Denia. Tävlingar och golf under intensiva 5 dagar för att kora veckans mästare. Missa in detta!

16 – 21 OKTOBER 2024 – Elias Willemark

Golfresa med Elias Willemark

Välrenommerade The K Club! Anläggningen har en historia som sträcker sig så långt bak som till 1832 och den gamla tidens elegans kombineras idag med modern lyx.
K Club har bland annat stått värd för Ryder Cup, flertalet Irish Open och Irish Challenge Tour så här har många av världens toppspelare genom tiderna svingat sina klubbor.

19 – 26 OKTOBER 2024 – TERRY BURGOYNE & MADELEN LARSSON

Träningsresa till Parco De’ Medici

Förläng golfsäsongen och följ med tränare Terry och Madelen till Italien i höst! Resan går till Parco De’ Medici är som ett golfparadis strax utanför centrala Rom. Hotellet är charmigt och trots sin närhet till både flygplats och staden bjuder Parco De’ Medici in till en lugn och fridfull oas med fokus på golf.

6 – 13 NOVEMBER 2024 – ANDERS MOLIN

Träningsresa till Morgado Resort

Under resan spelar vi golf på hela tre olika golfbanor (Morgado, Alamos & Salgados) där två ligger precis intill hotellet och den tredje en kort transfertur därifrån. Morgado har stått värd för Europatouren och är den bana som mest liknar en mästerskapsbana i sin layout. Alamos är dock mångas favorit då den är lite kortare men ändå trixig.

6 – 13 NOVEMBER 2024 – NATASCHA NORDHOLM

Träningsresa till Valle del Este

Valle del Este Golf Resort erbjuder bekvämt boende i fina omgivningar och med golfbanan utanför knuten. På hotellet finns restaurang och bar, pool, spa & gym. En kort promenad från hotellet finner ni padelbanor samt ett affärscentra med restaurang, ett par pubar och en minimarket.

7- 14 NOVEMBER 2024 – ELIAS WILLEMARK

Träningsresa till Costa Ballena Resort

Förläng golfsäsongen 2024 på bästa sätt! På det fyrstjärniga Barceló Costa Ballena Golf & Spa bor vi i ljusa och fräscha rum med balkonger som blickar ut över hotellets pool och golfbanan. Costa Ballena Ocean Golf Club ligger i anslutning till hotellet och erbjuder 27 varierande golfhål. Golfbanan sträcker sig vackert längs med Atlanten och är relativt flack vilket gör den gåvänlig och uppskattad av många golfare.

9 – 16 NOVEMBER 2024 – FREDRICK ANDREASON

Träningsresa – Playa Granada

Förläng golfsäsongen tillsammans med tränare Fredrick på Impressive Playa Granada Golf i höst. Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid stranden, omgivet av golfbanan och med närhet till Sierra Nevada och den vackra staden Granada.

9 – 16 NOVEMBER 2024 – MICHAEL LINDBERG

Träningsresa till Costa Ballena

Förläng golfsäsongen 2024 på bästa sätt! På det fyrstjärniga Barceló Costa Ballena Golf & Spa bor vi i ljusa och fräscha rum med balkonger som blickar ut över hotellets pool och golfbanan. Costa Ballena Ocean Golf Club ligger i anslutning till hotellet och erbjuder 27 varierande golfhål. Golfbanan sträcker sig vackert längs med Atlanten och är relativt flack vilket gör den gåvänlig och uppskattad av många golfare.

10 – 17 NOVEMBER 2024 – FULLERÖ GK

Träningsresa till Morgado Resort

Under resan spelar vi golf på hela tre olika golfbanor (Morgado, Alamos & Salgados) där två ligger precis intill hotellet och den tredje en kort transfertur därifrån. Morgado har stått värd för Europatouren och är den bana som mest liknar en mästerskapsbana i sin layout. Alamos är dock mångas favorit då den är lite kortare men ändå trixig.

16 – 23 NOVEMBER 2024 – GOLFERS AUTUMN RACE

Tävlingsresa till Playa Granada

Följ med på en av våra mest populära tävlingsresor! Denna resa går till Impressive Playa Granada, placerat mitt på stranden ca 1 timma öster från Malaga. Här bor vi fint med all inclusive mat och dryck, spelar och tävlar under 5 dagar för att kora veckans mästare. Missa in detta!

16 – 23 NOVEMBER 2024 – TÄVLINGSVECKAN HÖST

Tävlingsresa till Valle del Este

Följ med på en tävlingsresa i höst där vi tävlar i olika spelformer varje dag! Valle del Este Golf Resort erbjuder bekvämt boende i fina omgivningar och med golfbanan utanför knuten. På hotellet finns restaurang och bar, pool, spa & gym. En kort promenad från hotellet finner ni padelbanor samt ett affärscentra med restaurang, ett par pubar och en minimarket. I resan ingår det en härlig och varierande frukost- och middagsbuffé på hotellet.

17 FEBRUARI – 1 MARS 2025 – TERRY BURGOYNE & MADELEN LARSSON

Golf, Vin & Safari runt Kapstaden

Drömresa till Sydafrika med fokus på golf, vin och safari! Följ med tränare Terry och Madelen till Kapstaden och spela golf på sju olika banor, se the ”Big Five” och smaka vin i världsklass.

Kontakta oss om du har några speciella önskemål eller vill ha hjälp att ta fram en resa som passar dig.