Las Colinas Residences | Alicante | Costa Blanca *****

Upplev Mästerskapsgolf och Grymma träningsmöjligheter

På Las Colinas Residence bor ni i moderna lägenheter med två/tre sovrum och två badrum. Lägenheterna erbjuder alla även ett fullt utrustat kök, vardagsrum samt balkong eller terrass med utsikt över det vackra landskapet. Boendet ligger några minuter från klubbhuset och gratis transfer ingår för alla gäster.

På området runt klubbhuset finns en mini market, flera restauranger, proshop, reception och gym.


50 min från Alicante flygplats 18 hål golf och halvpension

Att få spela på Las Colinas Golf Course är något man sent glömmer. Banan är av absoluta toppkvalité och har vunnit många utmärkelser trots att den öppnade så sent som 2010. Designern, Cabell B. Robinson, som även designat många andra välkända banor så som La Reserva i Sotogrande, Finca Cortesín på Costa del Sol & Praia d’El Rey i Portugal beskriver banan som följande:

”Mitt ultimata mål som landskapsarkitekt är att banan ska utgöra en integrerad del av det befintliga landskapet … En unik egenskap hos Las Colinas är att den går genom en dal mellan kullar som är tillräckligt höga för att ge den integritet och isolera den från dess omgivande område.”

Las Colinas är även en perfekt anläggning för en träningsgrupp tack vare rangen med grästee, fina puttinggreens samt deras närspelsområde designat av Miguel Ángel Jiménez.


Galleri