Morgado Golf Resort | Portimão| algarvekusten ****

Golf på populära Algarvekusten med Monchiquebergen som bakgrund

Vid boende på Morgado Golf Resort ingår spel på hela tre olika 18-hålsbanor där två ligger precis intill hotellet (Morgado, Alamos) och den tredje (Salgados) en kort transfertur bort.

Morgado karaktäriseras av stora greener, spännande bunkrar och ett vackert böljande landskap. Banan har varit värd för Europatourtävlingen Open de Portugal som spelades här 2017. Alamos har Monchiquebergen och gårdens vingård som bakgrund och två stora vattenreservoarer och en apelsinlund ger golfbanan en härlig och naturskön känsla. Salgados kännetecknas av många palmer och vattenhinder, här gäller det att tänka till innan slagen.

Resortet erbjuder fina träningsmöjligheter.


45 min från Faro flygplats 54 hål golf och semi-all inclusive

På det fyrstjärniga Morgado Golf Resort bor ni i stora och moderna rum med utsikt ut mot banan. Resortet ligger vackert placerat mellan semesterorten Portimao och Monchiquebergen på den Portugisiska Algarvekusten, endast 45 minuter från Faro flygplats. Här kan man välja att bo med frukost / halvpension / semi-all inclusive. Vid hotellet finns flera pooler att doppa sig i efter golfrundan och i hotellets restaurang serveras frukost och middag. Lunch serveras i det intilliggande klubbhuset och även har en bar.


Galleri