22-29 mars 2025 – tävlingsveckan mars

Tävlingsresa – Korineum Golf & Beach Resort

Äntligen är det dags att boka in din tävlingsresa till våren 2025! Tävlingsveckan i mars går till norra Cyperns kust och närmare bestämt Korineum Golf & Beach Resort. Inbäddat mellan pinje- och olivträd med fantastisk utsikt över Medelhavet på ena sidan och den berömda bergskedjan Five Finger på den andra gör läget för detta resort spektakulärt. Rummen är rymliga och inredda i dova färger vilket ger en behaglig vistelse. Hotellet ligger intill golfbanan och på plats finns även tennisbanor, gym, restaurang och bar. Vill man utforska mer av ön så är det inte långt till havet och endast 18 kilometer till den charmiga kuststaden Kyrenia.

Banan, som öppnade för spel år 2007, bjuder in till mästerliga golfvarv i ett naturligt golfparadis. Under varvet bjuds du på utsikter över hav och berg medan du tar dig förbi strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. Korineum Golf har också utmärkta träningsområden med driving range, närspelsområde för chip, putt och bunkerslag samt tre övningshål – ett par 5, ett par 4 och ett par 3 vilket ger perfekta träningsmöjligheter inför veckans alla tävlingar. Tävlingsveckan spelas i par där vi provar olika spelformer alla dagar och räknar ihop en totalscore. På och utanför golfbanan umgås vi, njuter av solen, äter och dricker gott tillsammans. På våra tävlingsresor deltar golfare i blandade åldrar, kön och handicap, alla kan vara med!


Resan inkluderar
  • Flyg t/r Stockholm — Larnaca inkl. golfbag, incheckat bagage & handbagage
  • Transfer t/r flygplats – hotellet
  • Sju nätter del i dubbelrum på Korineum Resort
  • Frukost & middag alla dagar
  • Fem rundor på Korineum Golf & Country Club
  • Tävling i olika spelformer
  • Startkit och prisbord
Erbjudande

15 490 kr

(Pris per person vid bokning av ett helt lag 2 personer)

Vid bokningstillfället tas en anmälningsavgift ut på 3500kr / person som ska vara betalad senast 7 dagar efter bokning.

Resterande del av resan betalas senast 35 dagar innan avresa.


Preliminära flygtider

Stockholm ARN – Larnaca Cyprys LCA 22 Mar 2025 15:35-20:50 SK2981

Larnaca Cyprys LCA – Stockholm ARN 29 Mar 2025 21:40-01:15 SK2982

Preliminärt Schema

Ankomst: 22 mars
Musikquiz, golfjakten m.m
Hemfärd: 29 mars

23 mars
Inspelningsvarv

24 mars
Rumble

25 mars
Bästboll

26 mars
Spelledigt

27 mars
Greensome

28 mars
Scramble

Bilder

Bokning

Tävlingsveckan Mars 25
Övriga önskemål
Jag godkänner Nordic Roots resevillkor och personuppgiftspolicy samt bekräftar att alla resenärers personuppgifter i bokningen är korrekta

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Nordic Roots kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har Nordic Roots enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.