Om oss

Nordic Roots Travel

Nordic Roots Travel by Nordic Roots AB erbjuder bred kunskap i golfresor och golfupplevelser. Varje resa är unik och vi hjälper dig och dina golfvänner att hitta den mest spektakulära upplevelsen skräddarsydda för just er. Nordic Roots Travel specialiserar sig på golfresor för grupper även om resor för individuella golfare förekommer. Häng med på någon av våra arrangerade gruppresor som våra tävlingsresor och lär känna andra glada golfare i en solig miljö eller sätt ihop en egen resa för ditt golfgäng med vår hjälp. Boka in en träningsresa för dig som är pro till något av våra mest populära resorts för progrupper. Möjligheterna är många och vi ser fram emot att höra från er.


Nordic Roots Travel är grundat av Hanna & Niclas, två pionjärer i golfsverige med stora erfarenheter inom klubb- och träningsverksamhet, golfevent och resor.


En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet som resenär. Vi är en leverantör att lita på och är självklart anslutna till Kammarkollegiet.


premium service

Vi gör vad vi är bäst på

Vi har besökt allT vi säljer

Vi kvalitetsäkrar och besöka alla våra anläggningar innan vi kan sälja dom, flertalet kommer inte med i vår portfölj. Allt för att vi ska kunna ge dig rätt info och att du ska kunna känna dig trygg i vart du hamnar.

100% Skräddarsytt

Vi gör resorna direkt efter våra kunders önskemål. Allt blir på så sätt 100% skräddarsytt och anpassat precis efter vad ni söker. Tillsammans med er skapar vi er favorit resa!

Kontakta oss om du har några speciella önskemål eller vill ha hjälp att ta fram en resa som passar dig.