20-27 APRIL 2024 – Träningsresa med Sandra Westerdahl

Korineum Golf & Beach Resort

Korineum Golf & Beach Resort har ett härligt läge längs med norra Cyperns kust. Inbäddat mellan pinjeträd och olivträd med fantastisk utsikt över Medelhavet på ena sidan den berömda bergskedjan Five Finger på den andra gör detta till en verkligt minnesvärd upplevelse. Rummen är rymliga och inredda i dova färger vilket ger en behaglig vistelse. Hotellet ligger intill golfbanan och på plats finns även tennisbanor, gym, restaurang och bar. Vill man utforska mer av ön så är det inte långt till havet och endast 18 kilometer till den charmiga kuststaden Kyrenia.

Banan, som öppnade för spel år 2007, bjuder in till mästerliga golfvarv i detta naturliga golfparadis. Under varvet bjuds du på utsikter över hav och berg medan du tar dig förbi strategiskt placerade bunkrar och vattenhinder. Korineum Golf har också utmärkta träningsområden med driving range, närspelsområde för chip, putt och bunkerslag samt tre övningshål – ett par 5, ett par 4 och ett par 3 vilket ger perfekta träningsmöjligheter tillsammans med Sandra som har lång erfarenhet av golfträning och golfresor. Den här resan vill du inte missa! Följ med och starta golfsäsongen 2024 på bästa sätt.

Resan inkluderar
  • Flyg t/r Stockholm — Larnaca inkl. golfbag, incheckat bagage & handbagage
  • Transfer t/r flygplats – hotell
  • Sju nätter del i dubbelrum på Korineum Resort
  • Frukost & middag alla dagar
  • Fem rundor på Korineum Golf & Country Club
  • Träning med Sandra inkl. bollar
Erbjudande

19 990kr
(Enkelrumstillägg 2200kr)

Vid bokningstillfället tas en anmälningsavgift ut på 3000kr / person som ska vara betalad senast 7 dagar efter bokning.

Resterande del av resan betalas senast 35 dagar innan avresa.

Preliminära flygtider

Stockholm ARN – Larnaca Cyprys LCA 20 Apr 2024 07:10 – 12:25 SK2981

Larnaca Cyprys LCA – Stockholm ARN 27 Apr 2024 13:15 – 16:45 SK2982

Galleri

Bokning – Fullbokad

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Nordic Roots kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har Nordic Roots enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.