13-20 APRIL 2024 – HOTEL ISLA CANELA GOLF

TAG TEAM MASTERS 2024

Välkomna till årets roligaste golfvecka!

15 april

Rumble
10:00
Links Course

16 april

Greensome
10:00
Old Course

17 april

Spelledigt

18 april

Bästboll
10:00
Links Course

19 april

Scramble
10:00
Old Course

Golfjakten:

Viktor Harald 0
Renee Tommy 2
Mathias Anders 2
Tobbe Rickard 2
Fredrik Simon 4
Donnie Mattias 4
Peter Micke 5
Rebecca Robin 5
Marcus Dick 9
Roger Fredrik 12
Daniel Linda 20
Siv Mats 25
Stene Lotti 68
Lars Henrik 88

14 april – Inspel

Middag 19:30

Rumble – 15 april – Links Course

Snällt och klurigt?

Här har man likt scramble råd att missa några slag men man måste tänka till lite mer när man närmar sig hål. Reglerna är enkla, båda spelarna har chansen att slå från det bästa läget hela tiden förutom när bollen är på green (när någon del av bollen nuddar green). Väl på green är det vartannat slag likt foursome, den spelarens boll man valde på green börjar med att stå över. För att krångla till det lite ytterligare är det 3 tvingande utslag per person och 9 hål. Båda spelarna placerar sin boll inom 1 scorekort från den valda bollens läge (man får då inte byta spelyta).

Transfer: 09:00
Retur: 16:30

Greensome – 16 april – OLD Course

Dags för äkta lagspel där man måste komplettera varandra

Greensome är något enklare variant av foursome som spelas under Ryder Cup. Båda spelarna slår ut och därefter väljer en boll att spela vartannat slag på tills den är i hål. Planera ert spel och välj de lägen som passar just ert lag bäst, om det går 😉

SPELLEDIGT – 17 april – Ayamonte

Spelledigt med chans att vila upp sig eller åka på utflykt

Upptäck Ayamonte , en charmig stad där tradition möter modernitet. Omfamnad av den glittrande Guadianafloden erbjuder Ayamonte en unik blandning av kultur och naturskönhet. Med sin varma gästfrihet och det utsökta köket är Ayamonte en pärla som väntar på att upptäckas.
Är ni sugna på mer golf finns flera trevliga alternativ i området.

Bästboll – 18 april – LINKS Course

Mystisk bästboll

Här kommer en bekväm spelform, nämligen bästboll.
Men vi kommer att spela den dold, alltså spelar man inte i samma boll som sin medspelare. Man spelar sin egna boll hela vägen på varje hål för att sedan räkna det bästa nettoresultatet inom laget per hål. Ett mindre bra hål spelar ingen roll så länge spelkamraten gör det bra där. Det räcker alltså med 9 bra hål var 😉 Handicapet reduceras med 10%

Transfer: 09:00
Retur: 16:30

Scramble – 19 april – Old course

Den roligaste spelformen bland majoriteten av golfarna

Vi avslutar med 2 manna scramble som uppskattas av alla. Här man har råd att missa några slag och ändå få en fantastisk score. Reglerna är enkla, båda spelarna har chansen att slå från det bästa läget hela tiden. 6 tvingande utslag per person. Båda spelarna placerar sin boll inom 1 scorekort från den valda bollens läge (man får då inte byta spelyta).

HEMFÄRD – 20 april – STOCKHOLM

Dags för hemfärd

En vecka går tyvärr snabbt så här i efterhand och nu är det dags för hemfärd.
09:20 går transfern från hotellet, ät frukost och njut en sista stund av värmen och denna vackra plats. Förmodligen inte samma klimat hemma i Sverige när ni landar.
Tack för en fantastisk vecka!