6 – 13 APRIL 2025 – Fredrick Andreason

Golfresa – La Costa Beach & Golf Resort

I hjärtat av Costa Brava finner ni detta fyrstjärniga resort med ett fantastiskt läge mellan strand och golf. Hotellet har 122 rum som alla kommer med en terrass eller utgång till trädgården. På eller intill hotellet erbjuds förutom golfbanan även tennis- och padelbanor, pool, gym och bastu. Förutom närhet till flera framstående golfbanor finns också otaliga mängder av mysiga medeltidsbyar och slott i denna delen av Spanien och vi rekommenderar varmt att kombinera golfspel med historiska och kulturella upplevelser.

Golf de Pals, den första golfbanan på Costa Brava ligger placerad på jordbruksmarken Arenals de Mar, på sanddyner täckta av en enorm tallskog som planterades för sjuttio år sedan. De första skisserna av golfbanan publicerades redan 1961 och fem år senare var det dags för invigning av de första hålen. Sedan dess har golfbanan stått värd för många internationella tävlingar och med sin snäva layout och mysiga atmosfär erbjuder banan en utmanande och minnesvärd golfupplevelse för spelare på alla nivåer. Så se till att säkra din plats redan idag och utveckla din golf tillsammans med Fredrick!

Resan inkluderar
  • Flyg t/r Stockholm — Barcelona inkl. golfbag, incheckat bagage och handbagage
  • Transfer t/r flygplats – hotell
  • Sju nätter del i dubbelrum på La Costa Beach & Golf Resort
  • Frukost alla dagar och fem middagar
  • Fyra golfrundor på Golf de Pals
  • Träning med Fredrick
Erbjudande

16 990kr
(Enkelrumstillägg 2450kr)
Turistskatt á 1,2 euro per person och natt betalas på plats.

Vid bokningstillfället tas en anmälningsavgift ut på 3000kr / person som ska vara betald senast 7 dagar efter bokning.

Resterande del av resan betalas senast 35 dagar innan avresa.

Preliminära flygtider

Stockholm ARN – Barcelona BCN 06 Apr 2025 06:55 – 10:30 SK1811

Barcelona BCN – Stockholm ARN 13 Apr 2025 11:20 – 14:55 SK1812

Galleri

Bokning

Fredrik A - La Costa
Övriga önskemål
Jag godkänner Nordic Roots resevillkor och personuppgiftspolicy samt bekräftar att alla resenärers personuppgifter i bokningen är korrekta

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Nordic Roots kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har Nordic Roots enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.