4 – 11 april 2025 – Tag Team Masters

Tävlingsresa – Novo Sancti Petri – Iberostar

Följ med på en av våra mest populära tävlingsresor! Denna resa går till Iberostar Royal Andalus och Novo Sancti Petri. Placerat längs med den långa Barrosa stranden finner ni vårt hotell för veckan. Rummen på Iberostar Royal Andalus är ljusa och moderna med detaljer i blått vilket känns självklart i och med dess läge precis vid havet. De flesta hotellrummen ligger i tre flyglar som går ut mot havet. I den centrala hotellbyggnaden finner ni den trevliga lobbyn och i anslutning till denna hittar man även den stora baren och bufférestaurangen där det ingår frukost och middag alla dagar. På hotellområdet finner ni pool, gym och spa och en kort promenad bort ligger ett center med flera restauranger, pubar och en liten matbutik.

Royal Novo Sancti Petri Golf Club var den först banan som den välkände Ballesteros designade i Spanien. För många är det hans mästerverk. Anläggningen har idag 36 hål fördelat på två 18-hålsbanor som håller samma höga kvalité. Båda banorna är gåvänliga med lätt böljande fairways och med massor av autentisk vegetation, som oliv-, pinjeträd och korkek. Greenerna är ofta väl skyddade av bunkrar eller vattenhinder, så det krävs precision när du måttar dina inspel. Överlag är båda banorna väldigt vackra och du kan se havet från flera av hålen. På och utanför golfbanan umgås vi, njuter av solen, äter och dricker gott tillsammans. På våra tävlingsresor deltar golfare i blandade åldrar, kön och handicap, alla kan vara med! Vi tävlar i olika spelformer varje dag.


Resan inkluderar
  • Flyg t/r Stockholm – Malaga inkl. incheckat bagage, golfbag & handbagage
  • Transfer t/r flygplats – hotellet
  • Sju nätter del i dubbelrum på Iberostar Royal Andalus
  • Frukost & middag alla dagar
  • Fem golfrundor på Iberostar Real Novo Sancti Petri Golf Club A & B course
  • Tävling i olika spelformer
  • Startkit och prisbord
Erbjudande

14 990 kr

(Pris per person vid bokning av ett helt lag 2 personer)

Vid bokningstillfället tas en anmälningsavgift ut på 3000kr / person som ska vara betalad senast 7 dagar efter bokning.

Resterande del av resan betalas senast 35 dagar innan avresa.


Preliminära flygtider

Stockholm ARN – Malaga AGP 04 Apr 2025 06:00 – 10:25 SK1583

Malaga AGP – Stockholm ARN 11 Apr 2025 20:40 – 00:55 SK1804

Preliminärt Schema

Ankomst: 4 april
Musikquiz, golfjakten m.m
Hemfärd: 11 april

5 april
Inspelningsvarv

6 april
Rumble

7 april
Bästboll

8 april
Spelledigt

9 april
Greensome

10 april
Scramble

Bilder

Bokning

Tag Team Masters 2025
Övriga önskemål
Jag godkänner Nordic Roots resevillkor och personuppgiftspolicy samt bekräftar att alla resenärers personuppgifter i bokningen är korrekta

De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302.

Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Nordic Roots kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt.

Dessutom har Nordic Roots enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.