Dom Pedro Hotel Collection | Portugal | Algarve ****

Flera valmöjligheter för din golfresa

Dom Pedro erbjuder flera olika hotell som golfaren kan kombinera med spel på hela fem olika golfbanor. Vi rekommenderar boende på Dom Pedro Marina eller eller Dom Pedro Vilamoura som båda ligger centralt i staden Vilamoura. Båda hotellen ger dig närhet till många restauranger och barer, ett stort casino, butiker och den härliga stranden. Båda hotellen håller fyrstjärnig standard och erbjuder fina och fräscha hotellrum. Hit ska du åka om hellre bor i en stad än på ett isolerat golfresort och om du vill få chansen att prova olika golfbanor hela veckan. Vid boende på något av Dom Pedros hotell ingår gratis shuttle mellan hotell och golfbanorna.

Golf på fem olika och fantastiska golfbanor

Victoria Course

Dom Pedro Victoria Golf Course är en mästerskapsbana designad av Arnold Palmer, en av de största legenderna inom golf. Fairways är relativt breda och greenerna stora och ondulerade. En riktig toppbana!

Old Course

Frank Pennink skapade denna parkbana redan år 1969. Den slingrar sig över en svagt kuperad terräng som kantas av uppvuxna pinjeträd. I kontrast till det “gamla” finns ett modernt och trevligt klubbhus där man kan njuta efter rundan.

Millenium Course

Öppnade för spel år 2000 och är en öppen golfbana där drivern kan användas flitigt. Se dock upp för alla pinjeträd som omringar hål 3-7 på banan. Överlag är banan ganska förlåtande och platt vilket gör att man med fördel kan gå runt de 18 hålen.

Pinhal Course

Pinhal bjuder på ett böljande parklandskap och även på denna bana kantas fairways av härliga pinjeträd. Klubbhuset bjuder på en fantastisk panoramavy, här kan ni verkligen njuta efter golfrundan.

Laguna Course

Laguna Course skiljer sig avsevärt från de andra banorna i Dom Pedro portfolion. Här utmanas golfaren av betydligt mer vatten som slukar golfbollarna. Layouten känns lite amerikansk och ger en härlig linkskänsla.

Galleri