Barceló Costa Ballena Golf & Spa | Costa de la Luz| Cadiz ****

Modern golfvistelse i sherryns hemtrakter

På Barceló Costa Ballena Golf & Spa bor ni i moderna rum med terrass som blickar ut över den vackra golfbanan och hotellets pool. Hotellet totalrenoverades 2018 och håller genomgående en hög standard. På plats finns tre restauranger – en större som serverar en härlig frukost- & middagsbuffé alla dagar, en i klubbhuset och Azzorante “risets hem” med en meny för att glädja dem som älskar risrätter.

Känner man sig öm i kroppen efter golfrundor rekommenderar vi ett besök i hotellets mysiga spa. Vill man utforska närområdet så når man stranden med en kort promenad och vill man se ännu mer rekommenderar vi en utlfykt till Jerez de la Frontera eller någon av alla sherrybodegor i området.

Spaniens bästa träningsområden och 27 golfhål längst glittrande hav

Costa Ballena Ocean Golf Club är en perfekt golfanläggning. Golfbanan består av 27 hål och håller hög kvalité rakt igenom. Banan är relativt flack vilket gör att den är lätt att gå. Vissa hål går längs den härliga stranden medan andra bjuder på tufft placerade bunkrar och vattenhinder, allt för att utmana golfaren samtidigt som man njuter av den härliga miljön. Costa Ballena har också ett av Europas bästa träningsområden med en 300 meter bred och 350 meter lång driving range, flera närspelsområden för putt, chip, bunker och wedgeslag samt en rolig korthålsbana.

Galleri